New Release ~ Fangs ~ by ~ Savannah Rylan

โ™ฆย โ™ฆย โ™ฆ

๐™Ž๐™๐™š’๐™จ ๐™ฃ๐™ค๐™ฉ ๐™ก๐™ž๐™ ๐™š ๐™–๐™ฃ๐™ฎ๐™ค๐™ฃ๐™š ๐™„’๐™ซ๐™š ๐™š๐™ซ๐™š๐™ง ๐™ข๐™š๐™ฉ. ๐˜ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ’๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ง*๐˜ค๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด.ย  ๐˜ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜š๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ ๐˜™๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ด๐˜ฏ๐˜ข๐˜ต๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ฎ๐˜บ ๐˜ข๐˜ด๐˜ด.ย  ๐˜ˆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜‘๐˜ถ๐˜ญ๐˜ช๐˜ข, ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ, ๐˜ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜บ’๐˜ฅ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ง ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜บ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ค๐˜ฆ. ๐˜ฝ๐™ช๐™ฉ ๐™ฉ๐™๐™–๐™ฉ ๐™ฌ๐™ค๐™ฃ’๐™ฉ ๐™๐™–๐™ฅ๐™ฅ๐™š๐™ฃ. ๐˜ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฏ’๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ข ๐˜จ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฎ.ย  ๐˜ˆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜บ ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ถ๐˜ด.ย  ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜š๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ ๐˜™๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ด๐˜ฉ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜บ’๐˜ฅ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฏ.ย  ๐˜‰๐˜ฆ๐˜ค๐˜ข๐˜ถ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ, ๐™๐™๐™š ๐™Ž๐™˜๐™ค๐™ง๐™ฅ๐™ž๐™ค๐™ฃ๐™จ ๐™–๐™ก๐™ฌ๐™–๐™ฎ๐™จ ๐™œ๐™š๐™ฉ ๐™ฉ๐™๐™š๐™ž๐™ง ๐™ฅ๐™ง๐™š๐™ฎ.

โ™ฆ โ™ฆ โ™ฆ

#FRD-7

Release Day (3)

Release Day (2)

โ™ฆ โ™ฆ โ™ฆ

#FRD-6 โ€œFangs?โ€ she asked. I tucked her in and smoothed her damp hair away from her forehead. โ€œWhatโ€™s up?โ€ She reached up for me. โ€œWill you sit with me until I go back to sleep?โ€ I took her hand and perched on the edge of the bed. โ€œSure. Iโ€™ll be right here.โ€ โ€œThank you.โ€ It came out almost like a whisper, yet the gratitude within those two words struck my heart hard. She had been such a trooper, such a strong woman in the face of such carnage, and I wondered what all she had endured in her life to help her get to that point. I mean, she hadnโ€™t once mentioned her parents. Were they even in the picture? The idea that she was alone in life hurt. And it caused me to shuffle myself beneath the covers just so I could hold her. Just so I could be there. Just so I could show her that she wasnโ€™t alone, not as long as she was with me.

โ™ฆ โ™ฆ โ™ฆ

#FRD-8

Read the First Chapter HERE!

โ™ฆ โ™ฆ โ™ฆ

#FRD-9 SRsquarelogoLARGE Savannah Rylan is a romance writer that spends most of her time writing and reading with her cat, Gris. When not writing about sexy bikers and the women that love them, you can find her on the beach with a drink in her hand or at the gym testing out some strange new position. Yoga, obviously. She lives in Southern California with her husband and Gris, the true love of her life.

black icon-websiteblack icons-facebookblack icons-twitterblack icons -instagramblack icon - goodreadsamazonblack icon -newsletterbookbub

โ™ฆย โ™ฆย โ™ฆ

tns-connect-with-html-1

website gold facebook gold twitter gold instagram gold gold label_newsletter Pinterest gold youtube gold

MASTER LIST - JOIN OUR TEAM

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d